“Ik kan hier zoveel betekenen voor anderen”

Martin is Zorgondersteuner bij Altrecht in Utrecht

Kijk mee met Martin. Hij draait mee in een team van zorgmedewerkers en zet zich elke dag in voor een goede en veilige sfeer op de afdeling. Dankzij zijn rol alsZorgondersteuner krijgt hij de unieke kans om in te stromen in de zorg; iets wat hij altijd al wilde.

“Wat je hier leert, is ook in je dagelijks leven toepasbaar”

Shui is beveiliger bij een retail distributiecentrum in Woerden

Shui laat je graag zien wat ze dagelijks allemaal doet. En wat ze leert van haar werk als beveiliger. Vooruitdenken, prioriteren en snel nadenken. In haar rol als beveiliger kan ze haar talenten optimaal benutten en ontwikkelen.

“Ik heb de mens achter de patiënt leren zien”

Martin is Zorgondersteuner bij Altrecht in Utrecht

Ontdek hoe Henk de smeerolie van het ziekenhuis is. De verbinding tussen artsen, verpleegkundigen, parkeerwachten en de circa 5.000 bezoekers die hij elke dag voorbij ziet komen. Zo kan hij over de afdelingen heen kijken en signaleren waar en hoe het beter kan.

“Wat je hier leert, is ook in je dagelijks leven toepasbaar”

Shui is beveiliger bij een retail distributiecentrum in Woerden

Rob neemt je met plezier mee naar de haven, of beter gezegd: zíjn haven. Rob is trots dat hij al 15 jaar onderdeel mag uitmaken van deze dynamische wereld. Dat maakt de onregelmatigheden die deze baan met zich meebrengt ruimschoots goed.

Bij Met WA en NVG word je gezien, gewaardeerd en geschoold

Bij Met WA en NVG ervaar je hoe fijn het is om gezien te worden. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, collega’s kunnen op elkaar bouwen en leidinggevenden weten wat er speelt in hun teams. Goede primaire en secundaire voorwaarden en de keuze voor flexibiliteit of structuur dragen bij aan een klimaat waarin waardering de hoofdrol speelt.

Bij Met WA en NVG krijgt talent trouwens ook volop de kans om te groeien en bloeien. De Met WA en NVG Academie biedt een breed palet aan mogelijkheden voor groei. Zo haalt iedereen het beste uit zichzelf en wordt een baan een carrière.

Ontdek de veelzijdigheid van veiligheid in onze actuele vacatures.

Beveiliger vacatures in de zorg

Overige beveiliger vacatures

Ontdekbeveiliging.nl
is een initiatief van:

© 2022 Met WA en NVG. All Rights Reserved.

We hebben jouw drive en skills hard nodig.

Duik snel in onze vacatures!

Ik heb de mens achter de patiënt leren zien”

Henk is Zorgbeveiliger bij Meander Medisch Centrum in Amersfoort

Ontdek hoe Henk de smeerolie van het ziekenhuis is. De verbinding tussen artsen, verpleegkundigen, parkeerwachten en de circa 5.000 bezoekers die hij elke dag voorbij ziet komen.

Play Video