Ontdekbeveiliging.nl
is een initiatief van:

Bij Met WA ontdek je de veelzijdigheid van veiligheid

Dit is Henk. Als zorgbeveiliger bij het Meander ziekenhuis voelt hij zich als een vis in het water. Hij heeft oog voor de mens achter de patiënt en affiniteit met kwetsbare doelgroepen. En als de emoties te hoog oplopen, dan grijpt Henk in. Dan zet hij zijn gastheer-pet even af en zijn beveiligerspet op.

“Ik heb de mens achter de patiënt leren zien”

Henk is zorgbeveiliger bij Meander               Medisch Centrum in Amersfoort

Ontdek hoe Henk het aanspreekpunt is voor iedereen in het ziekenhuis. Hij is de verbinding tussen artsen, verpleegkundigen, parkeerwachten en de circa 5.000 bezoekers die hij elke dag voorbij ziet komen. 

Play Video

Bewaar en bewaak de rust

Als je werkt bij Met WA bewaren en bewaken we samen de rust. Jij zorgt voor een prettige werkomgeving voor professionals en een veilige sfeer voor bezoekers en cliënten. Wij zorgen voor jou; met aandacht, vertrouwen en goede arbeidsvoorwaarden.

Of je nou actief bent in een grote internationale haven of in een gespecialiseerd ziekenhuis; het draait uiteindelijk allemaal om rust en veiligheid. En bij Met WA is dat veelzijdiger dan je misschien wel zou denken.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de vacature voor beveiliging in de zorg. Of bekijk alle vacatures.

Om te laten zien hoe divers werken in beveiliging is, hebben we nog drie beveiligers gevolgd tijdens hun werkdag.

Shui beveiligt een 
distributiecentrum

Martin is zorgondersteuner

Rob beveiligt een haven

Wil je op de hoogte gehouden worden van actuele vacatures of andere interessante zaken over beveiliging, schrijf je dan in voor onze Ontdek Beveiliging Nieuwsbrief. 

Bij Met WA word je gezien, gewaardeerd en geschoold

Bij Met WA ervaar je hoe fijn het is om gezien te worden. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, collega’s kunnen op elkaar bouwen en leidinggevenden weten wat er speelt in hun teams. Goede primaire en secundaire voorwaarden en de keuze voor flexibiliteit of structuur dragen bij aan een klimaat waarin waardering de hoofdrol speelt.

Bij Met WA krijgt talent trouwens ook volop de kans om te groeien en bloeien. De Met WA Academie biedt een breed palet aan mogelijkheden voor groei. Zo haalt iedereen het beste uit zichzelf en wordt een baan een carrière.

We hebben jouw drive en skills hard nodig.

Duik snel in onze vacatures!
Ontdekbeveiliging.nl
is een initiatief van:

© 2023 Met WA Beveiliging B.V. – all rights reserved