Ontdekbeveiliging.nl
is een initiatief van:

Bij Met WA ontdek je de veelzijdigheid van veiligheid

Dankzij zijn rol als medewerker zorg & veiligheid krijgt hij de unieke kans om in te stromen in de zorg; iets wat hij altijd al wilde. Martin ondersteunt zijn collega’s uit het zorgteam met allerlei praktische werkzaamheden zodat zij medische en verpleegkundige taken kunnen uitvoeren.

“Ik kan hier zoveel betekenen voor anderen”

Martin is medewerker zorg & veiligheid bij Altrecht in Utrecht

Kijk mee met Martin. Hij draait mee in een team van zorgmedewerkers en zet zich elke dag in voor een goede en veilige sfeer op de afdeling; voor zijn collega’s en de cliënten.

Play Video

Bewaar en bewaak de rust

Als je werkt bij Met WA bewaren en bewaken we samen de rust. Jij zorgt voor een prettige werkomgeving voor professionals en een veilige sfeer voor bezoekers en cliënten. Wij zorgen voor jou; met aandacht, vertrouwen en goede arbeidsvoorwaarden.

Of je nou actief bent in een grote internationale haven of in een gespecialiseerd ziekenhuis; het draait uiteindelijk allemaal om rust en veiligheid. En bij Met WA is dat veelzijdiger dan je misschien wel zou denken.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de vacature voor zorgondersteuner. Of bekijk alle vacatures.

Om te laten zien hoe divers werken in beveiliging is, hebben we nog drie beveiligers gevolgd tijdens hun werkdag.

Shui beveiligt een 
distributiecentrum

Henk is Zorgbeveiliger

Rob beveiligt een haven

Wil je op de hoogte gehouden worden van actuele vacatures of andere interessante zaken over beveiliging, schrijf je dan in voor onze Ontdek Beveiliging Nieuwsbrief.

Bij Met WA word je gezien, gewaardeerd en geschoold

Bij Met WA ervaar je hoe fijn het is om gezien te worden. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, collega’s kunnen op elkaar bouwen en leidinggevenden weten wat er speelt in hun teams. Goede primaire en secundaire voorwaarden en de keuze voor flexibiliteit of structuur dragen bij aan een klimaat waarin waardering de hoofdrol speelt.

Bij Met WA krijgt talent trouwens ook volop de kans om te groeien en bloeien. De Met WA Academie biedt een breed palet aan mogelijkheden voor groei. Zo haalt iedereen het beste uit zichzelf en wordt een baan een carrière.

We hebben jouw drive en skills hard nodig.

Duik snel in onze vacatures!
Ontdekbeveiliging.nl
is een initiatief van:

© 2023 Met WA Beveiliging B.V. – all rights reserved